Greppeltocht 2014

14 Dec 2014Greppeltocht 2014

Greppeltocht 2014

Het zit er weer op helaas, de greppeltocht van Scouting Hubovra. Met meer dan 100 deelnemers was het weer een geslaagde avond. De greppeltocht werd voor de verandering niet op de eigen blokhut georganiseerd, maar op dagcamping de Houtsberg te Nederweert. Dit was een extra spannende plaats, omdat in het bos Houtsbergtrollen rondliepen die de groepen maar wat graag wilden bestelen van hun chocolade zoenen. Het grootste deel van de chocolade zoenen is door de leden gered (of opgegeten?), maar helaas is een deel gestolen door de Houtsbergtrollen.

Gelukkig hebben deze Houtsbergtrollen geen kinderen opgegeten, iedereen is heelhuids terug gekomen. De groepen hadden ook nog een extra taak die ze moesten uitvoeren om bonuspunten te verkrijgen. Ze moesten onderweg letters verzamelen om het wachtwoord van de bierkluis van de Pivo’s te kunnen raden.
Op de helft van de route was een trol-vrije zone, waar de groepen even bij konden komen van hun zware tocht met een warme kop soep. Terug bij aankomst in de tent konden de groepen wat eten en drinken kopen en het wachtwoord proberen te raden. De uiteindelijke uitslag is:

1e plaats: groep 4
2e plaats: groep 5
3e plaats: groep 10
4e/5e plaats: groep 2 en 3
6e plaats: groep 11
7e plaats: groep 1
8e plaats: groep 9
9e plaats: groep 7
10e plaats: groep 6
11e plaats: groep 8

Wij willen graag alle leden en leiding bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Hopelijk tot volgend jaar!

Groetjes,
De Pivo’s van Scouting Hubovra