Heerschap Verenigt Sponsoractie!

31 Dec 2016Heerschap Verenigt Sponsoractie!

YES! Scouting HUBOVRA is geselecteerd
voor de Heerschap Verenigt Sponsoractie!


Beste leden, ouders, vrijwilligers en lezers,

Degene die boodschappen doet bij de Jumbo Heerschap is wellicht al bekend met de komende sponsoractie “Heerschap Verenigt”. Vanaf half januari t/m eind februari krijgt u bij Jumbo supermarkten 1 ‘voucher’ bij elke €15 boodschappen die u doet. Deze voucher kunt u vervolgens toekennen aan uw favorieten club middels de ‘zuil’ bij de uitgang voor de Jumbo Heerschap.
U kunt de voucher ook verzilveren via Facebook.
Graag zien wij dat u kiest voor Scouting HUBOVRA

John Heerschap is 50 jaar geleden begonnen als bakker en tegenwoordig samen met Jumbo (zie http://www.jumboheerschap.nl/Page/44845_wie-zijn-wij.aspx). Vanwege het 50-jarig jubileum van Heerschap is mede de sponsoractie “Heerschap Verenigt” bedacht.
Aan de hand van het aantal stemmen verdeelt Heerschap samen met Jumbo een sponsorbedrag.
Hoe meer stemmen hoe beter natuurlijk!
Stem op Scouting HUBOVRA bij de volgende Jumbo Heerschap supermarkten: Boshoven, Leuken, Moesel en de Stad aan het collegeplein. Altijd een Jumbo Heerschap in de buurt dus!

Waar gebruiken wij het sponsorgeld voor? Zoals altijd proberen wij sponsorgeld zoveel goed mogelijk te besteden. Denk hierbij bijv. aan een nieuw doek voor onze TIPI-tent , nieuwe speelmogelijkheden op ons speelveld, aankleding van onze blokhut of aan het jubileumkamp.

Ook krijgen wij als vereniging nog de mogelijkheid om onszelf extra te promoten in of bij een van de supermarkten. Op zaterdagmorgen 14 januari en 11 februari 2017 zijn leden van scouting Hubovra actief aanwezig in en bij de Jumbo Heerschap supermarkt op Boshoven.
We hopen dat iedereen massaal Scouting HUBOVRA zal sponsoren tijdens deze actie! 
Alvast bedankt!

Heeft u nog vragen? Laat het ons dan even weten via info@hubovra.nl!
 
Met vriendelijke groet,
 
André van Beerendonk
secretaris Scouting Hubovra Weert


Klik hier  voor de originele publicatie.