Rabobank Samen Sterker. Stem op Scouting Hubovra!

31 Oct 2014Rabobank Samen Sterker. Stem op Scouting Hubovra!

Scouting Hubovra wil blijven kamperen
De scouts kamperen regelmatig in tenten. Natte tenten moeten vaak, om te drogen, in de spelruimte opgezet worden. Hierdoor kan de spelruimte niet gebruikt worden voor het spelen. Ook kost het vrijwilligers veel tijd, die zij liever aan leuke activiteiten met de scouts besteden.
Wij willen daarom graag een droogsysteem tenten.

Helpt u ons door op ons te stemmen middels Rabobank Samen Sterker?

Rabobank Samen Sterker. Stem op Scouting Hubovra!
Rabobank Weerterland en Cranendonck draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij Rabobank Samen Sterker speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Weerterland en Cranendonck stelt hiervoor € 75.000,- beschikbaar. Ook Scouting Hubovra doet mee!

Stemmen
Door uw stem kunnen leden van Scouting Hubovra kamperen! Leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck mogen van dinsdag 4 november tot en met vrijdag 14 november 2014 vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Samen verdelen zij dan € 75.000,- onder het lokale verenigingsleven. Iedere stem is geld waard! U steunt Scouting Hubovra toch ook?

Oproep aan alle leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck
Het is voor Scouting Hubovra belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor ons droogsysteem tenten. Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen bij het realiseren van dit doel, door op ons te stemmen tijdens Rabobank Samen Sterker. Net voor de start van de stemperiode ontvangen leden van de Rabobank via de post een persoonlijke stemkaart met een unieke stemcode en link naar de stemsite.
Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/weert
Kom in actie en beslis mee van 4 t/m 14 november en help Scouting Hubovra kamperen middels een tent takelsysteem.

Alvast bedankt voor uw steun!
Met vriendelijke groet,
Scouting Hubovra