Scouts mozaieken bankje tegenover kerk Boshoven

19 Jun 2015Scouts mozaieken bankje tegenover kerk Boshoven

UITNODIGIGN

Start project: LIMBURG ONTMOET

Zaterdag 21 juni om ± 9.00 uur is een tweede bankje geplaatst tegenover het Weert 600-bankje op het plein in wijk Boshoven. Aanstaande zaterdag 20 juni wordt gestart met het mozaïeken van het nieuw geplaatste bankje. Het doel van dit project is het samenbrengen van wijkbewoners om een ontmoetingsplek te creëren; een plek om met elkaar in gesprek te gaan en te blijven.

De keuze van het ontwerp voor het bankje en de plaats waar het staat, zijn bepaald door de jongeren in samenwerking met cultuurcoach Johannie van Tuel. De jongeren van Scouting Hubovra Boshoven samen met KiC Castenray zijn de aanjagers van dit project. Iedereen die het leuk vindt en woont in de wijk Boshoven is van harte welkom om mee te helpen met dit mozaïekproject.

Het bedrijf Hoco Beton Weert heeft dit bankje aangeboden aan ons project Limburg Ontmoet. Lempens bouwmaterialen heeft voor ons het bankje geplaatst. Wij zijn deze twee bedrijven dan ook erg dankbaar voor hun bijdrage aan het project.
Limburg Ontmoet is een samenwerkingsproject van Jongerenvereniging KPJ Limburg en SMKK (Stichting Meer Kleur en Kwaliteit).
Verdere samenwerkingspartners bij dit project zijn de gemeente Weert, Wijkraad van Boshoven, Rick, Punt Welzijn, Ozo doe ik mee, de Hoeskamer, het Kwintet Boshoven en JNL.


Kom aanstaande zaterdag kijken of help mee in ons samenwerkingsproject Limburg ontmoet. U bent van harte welkom!