Sneak Preview Graffiti Wall

12 Sep 2014Sneak Preview Graffiti Wall

Donderdagavond 4 sept. tijdens de groepsbijeenkomst zijn de explorers gestart met het uitwerken van de "graffiti wall". Deze "wall" zal na gebruik op de bouwplaats een mooi plekje geven in onze blokhut ter aankleding. 

Maar eerst zullen de 8 grote doeken in het thema van scouting te bezichtigen zijn in hartje centrum naast het nieuwe stadhuis op de bouwlocatie van La Cour Bleue. 

Voor een sneak preview van de eerste uitwerkingen bekijk: https://www.hubovra.nl/fotos-videos

Wonen Limburg en BAM Woningbouw Zuid maken dit initiatief mogelijk door hun bijdrage te leveren. Daarnaast zijn Punt Welzijn, Rick en Versatel-inc. betrokken bij het tot stand komen van dit initiatief. 

Wij zijn erg blij dat wij worden geholpen onze blokhut aan te kleden zodat iedereen van het resultaat kan genieten.  Wij willen daarvoor alle partijen alvast hartelijk danken. Op Zaterdag 13 september zullen op de bouwlocatie aan de Wilhelminastraat de overige 6 ontwerpen worden uitgewerkt. 

Tijdens de officiĆ«le handeling op de bouwplaats, zal de complete "graffiti wall" worden onthuld door gedeputeerde Koopmans en Wethouder van Eersel. Hiermee geven zij het officiĆ«le startsein voor het bouwproject La Cour Bleue.  Meer informatie over het bouwproject is te vinden op www.lacourbleue.nl