Uniformen

Hallo leden, ouders,

Mijn werkwijze is als volgt: uw zoon / dochter past een scoutfit, we kijken wat er nog meer nodig is, ik reken uit wat alles bij elkaar gaat kosten, u betaalt dit bedrag alvast vooruit, ik ga alles in 1 keer bestellen en lever de bestelling dan zo snel mogelijk af bij de speltak van uw zoon / dochter.

Ter info de prijzen van nieuwe artikelen:

Das kost €7,25

Dasring kost €3,- (driehoekvorm) of €2.50 (gevlochten)

Speltaklogo (rechterborstzak) kost €2,-

Scouting Nederland logo (linkerborstzak) kost €2,-

Hubovranaambandje (gratis bij aankoop scoutfit) (rechterbovenarm)

Scoutfit kost €31,95 (kindermaten 122 t/m 164) en kost voor €35,95 (seniormaten S en groter)

Ik heb ook nog enkele adressen met 2e hands scout-fits, als hier u maat tussenzit krijgt u van mij de gegevens van de verkopende partij en regelen jullie dit verder zelf.

Mocht u nog een 2e hands scout-fit hebben kunt u mij de gegevens (Maat, kleur, extra's zoals met das/dasring, adres, telefoonnummer en vraagprijs) doormailen op scoutfit@hubovra.nl

Met vriendelijke groeten,

Miriam Bukkems.


Uniformen (Scoutfit) verkoop

Circa 4x per jaar is er op de blokhut een uniformen pas- en bestelsessie. In het voorjaar en najaar na het overvliegen zodat de nieuwe speltakblouses besteld kunnen worden en nog 2 maal gedurende het scoutingjaar voor de nieuwe leden en om ontbrekende onderdelen te regelen voor een installatie.


Wat hoort er bij een uniform (scoutfit): 

-een speltakblouse (felrood = bevers, groen = welpenleeftijd, beige = scoutsleeftijd, brique/bordeauxrood = explorers en roverscouts)

-een speltaklogo (bevers, welpen, scouts, explorers, roverscouts)

-een Scouting Nederland badge (installatieteken)

-een Scouting Hubovra naambandje

-de Scouting Hubovra das

-een dasring

Bij een pas- en bestelsessie bent u in de gelegenheid om uw zoon/dochter een aantal maten blouses te laten aan proberen zodat u de beste maatkeuze kunt maken; vervolgens wordt de bestelling genoteerd samen met de naam van uw zoon/dochter en de bijbehorende speltak. U rekent het bedrag meteen contant af. De totale bestelling wordt door ons gedaan bij de Scoutshop en zodra deze binnen is, wordt de bestelling zo snel mogelijk uitgeleverd bij de betreffende speltak van uw zoon/dochter.

Tweede hands scoutfit aanbieden
Indien uw zoon/dochter van speltak wisselt (of stopt met scouting) kan de tweedehands scoutfit (alleen de scoutfit, niet het oude model) aangemeld worden voor verkoop bij Miriam Bukkems via scoutfit@hubovra.nl. Hiervoor nodig zijn uw NAW-gegevens en telefoonnummer.
Ook is het belangrijk om te weten welke maat, kleur (speltak) en welke onderdelen er nog bij geleverd worden (zoals das, dasring, SN-badge, speltaklogo). De prijs bepaalt uzelf, maar ligt meestal op ongeveer de helft van een nieuwe scoutfit.
Wij geven uw gegevens dan weer door aan de eventuele koper, deze neemt zelf contact met u op en samen regelt u de overdracht. Als de deal gelukt is geeft u dit even door via scoutfit@hubovra.nl zodat de lijst up to date blijft en we u niet tevergeefs lastigvallen.