Explorers

Wil je een keer komen kijken of heb je vragen aan de explorerleiding? Email ze via: explorers@hubovra.nl

Explorers Scouting Hubovra

Ben jij tussen de 14 en 17 jaar? Dan ben jij een Explorer! Iedereen van deze leeftijd kan Explorer worden.
Bij de Explorers kun je aan de slag. Handen uit de mouwen voor de spannendste etappe in de ontdekkingsreis van Scouting.
Bij de Explorers van Scouting Hubovra bepaal je zelf wat je bij Scouting doet. Om de beurt bedenk je met je mede-Explorers wat er op het programma staat.
Natuurlijk help je elkaar en werk je samen, maar je bent nu echt zelf aan zet. Je hebt geen leiding meer, maar begeleiding die je advies geeft en motiveert waar nodig.
Bij Explorers blijft het niet bij plannen maken. Plannen zijn er om uitgevoerd te worden!
We doen programma's als geocache extreem, kookbattle, game avond, bosspellen in de avond of nacht, eigen filmpjes maken, dropping, kampvuur maken, vlotvaren, kano├źn, abseilen, enzovoort.

Avontuur, samen.


Avontuur is het onbekende verkennen. Daar ligt de grootste uitdaging. Bij de Explorers krijg je de ruimte om je eigen talenten te ontwikkelen. Kansen genoeg, het is aan jou om deze te benutten. Maar Explorer ben je niet vrijblijvend, je hebt respect voor jezelf, voor anderen en voor je natuurlijke omgeving.
Je zou wel eens dikke maten kunnen worden. Samen uit, samen thuis, samen plannen maken, samen de handen uit de mouwen, samen feesten, samen opruimen, samen brassen.