Welpen

Hallo, leuk dat je kijkt op de pagina van de welpen van scouting Hubovra! De welpen zijn jongens van 7 t/m 11 jaar die elke zaterdag tussen 10:15 en 12:15 bijeen komen bij de blokhut. Elke week doen we weer spannende, stoere en leerzame dingen in het rijk van Junglebook. Hierbij kun je denken aan speurtochten, vuurtje stoken, bosspellen, klimmen of gaan we op bezoek bij de brandweer. Kortom heel veel leuke dingen waardoor je je nooit zult vervelen! 

De welpengroep is verdeeld in verschillende nesten waarbij in elk nest de oudste welp verantwoordelijk is voor zijn groep. Hierdoor leer je goed samen te werken en problemen op te lossen. Natuurlijk is de leiding altijd in de buurt als je er samen niet uit komt.

Ook gaan we twee keer per jaar op weekend waarbij we blijven slapen in onze eigen blokhut of in het scoutinggebouw van een andere scouting. Maar het aller-leukste blijft natuurlijk het zomerkamp! Tijdens het zomerkamp gaan we met de hele scouting een week weg en blijven we slapen in tenten. Elk zomerkamp hebben we weer een ander thema waarbij we dagelijks leuke opdrachten, spelletjes en andere activiteiten doen. 

Ben jij een jongen tussen de 7 en 11 jaar en heb je zin om een keer te komen kijken? Meld je dan snel aan via welpen@hubovra.nl

Tot snel! De welpenleiding:

Gun Holtackers
Eva van Daal
Bryan Everaerts
Lucas van de Kruijs
Kevin Bukkems