12
mrt

Sluiting i.v.m. Coronavirus

Laatste update: 28-4-2020

Het nieuws over het Coronavirus is u de afgelopen weken vast niet ontgaan. Vandaag heeft het crisisteam onder leiding van het RIVM de maatregelen, om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, aangescherpt. Als scoutingvereniging houden we de richtlijnen van het RIVM en Scouting Nederland nauwlettend in de gaten. 


Naar aanleiding van het advies van Scouting Nederland hebben wij besloten om alle bijeenkomsten stil te leggen. Dit zal duren t/m 10 mei 2020. Vanaf 11 mei hervatten wij indien mogelijk de bijeenkomsten voor de bevers, welpen, kabouters, esta’s. De mogelijkheden voor de scouts en explorergroep worden op dit moment nog verkend. Momenteel zijn wij in overleg met de gemeente Weert en het bestuur. Meer informatie volgt z.s.m. via de e-mail en de website. 

Vervangende activiteiten

Op dit moment bieden we nog vervangende (online) activiteiten aan. Kijk voor meer informatie bij onze nieuwberichten. Deze (online) activiteiten worden beëindigd zodra de bijeenkomsten hervat worden.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan hoor wij dit natuurlijk graag! Neem contact met ons op via: info@hubovra.nl of via de speltakleiding.

Reactie plaatsen