02
aug

Opening scoutingjaar

Na allemaal lekker genoten te hebben van een welverdiende vakantie staat de opening van het scoutingseizoen alweer voor de deur! Deze opening zal plaatsvinden bij onze blokhut op zondag 23 augustus van 14:00 tot 16:30.

De opening, met aansluitend het overgooien, zal er door Corona iets anders uit gaan zien. Hiervoor volgen wij het bijeenkomstenprotocol van Scouting Nederland en de richtlijnen van het RIVM. Zo zijn we o.a. genoodzaakt om de leden over te laten vliegen zonder ouders/familie (geen paniek, wij zorgen voor foto’s!). Het is mogelijk dat de richtlijnen in de tussentijd verder aangescherpt gaan worden. In dat geval zullen wij opnieuw beoordelen of een gezamenlijke openingsbijeenkomst verantwoord is.

Voor nu ontvangt de speltakleiding graag vóór 16 augustus een aanmelding indien er deelgenomen kan worden aan de openingsbijeenkomst. Dit kan per e-mail naar de betreffende speltakleiding.

Op basis van de hoeveelheid aanmeldingen zullen we vervolgens bekijken of we moeten werken met verschillende tijdsloten voor brengen en ophalen. U wordt hierover nog geïnformeerd.

Reactie plaatsen